Tilbud alle orkidéer

Pynt opp hjemmet med vakre og dekorative orkidéer.
Rimelig interiørgrep
Orkidéer finnes i over tretti tusen varianter og Phalaenopsis er de mest populære av våre orkidéer. De er både lettstelte og vakre, og kommer i utallige farger og høyder. I mange år har de hvite orkidéene vært mest populære, med lilla orkideer som en god nummer to. Nå seiler nye varianter i gylne fargetoner opp og blir stadig mer populære. Vi kjøper nå også mer og mer av midi orkideer, de er litt lavere og passer bedre på et stuebord. Har du litt bedre plass er det utrolig lekkert å plante flere orkidéer sammen i en stor potte.

Våre orkidéer blomstrer lenger
Når du kjøper en orkidé er det viktig å velge en som er frisk og sterk. En orkidé med god kvalitet skal ha:
Friske, grønne og saftspente blader og røtter
Godt med knopper og en del utsprungne blomster.

Kjøper du en orkidé hos Mester Grønn kjøper du et fantastisk produkt det ligger masse omtanke og stell bak. Før en Phalaenopsis orkidé når en av våre butikker har den stått i et gartneri i minimum 2 år. Våre dyktige gartnere har gitt orkidéen optimale dyrkningsforhold, og unngår å sprengdyrke de frem. Det gjør at våre orkidéer har lenger blomstringstid.

Kvalitetsgaranti på orkidéer
Vi har kvalitetsgaranti på alle blomster og planter, og garanterer 6 ukers blomstringstid på orkidéer.  Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.
 
Akkurat nå har vi tilbud på alle orkidéer og et ekstra stort utvalg, så ta turen innom og finn din favoritt.
 
Phalaenopsis_miks
Phalaenopsis_Surf_song