Opptil 50% på grønne planter!

Skap din egen oase med dekorative og lettstelte grønne planter.
Vi mennesker trives ekstra godt med grønne planter rundt oss. Forskning viser at grønne planter får oss til å føle oss bedre, både fysisk og psykisk. I tillegg er grønne planter dekorative, og de gir interiøret et løft. Plantene skal ikke lenger bare stå i vinduskarmen, men kan brukes som et eget innredningselement i rommet. La det bugne og skap din egen lille oase.
 
Naturlig og dekorativt
Vakre grønne planter er en nydelig og naturlig kontrast til stramme linjer i interiøret. Plantene myker opp, samtidig som de gir særpreg til populære materialvalg, som for eksempel betong, glass og stein. Kombiner gjerne forskjellige sorter grønne planter med ulike bladmønster, farger og former, kontrastene vil gi en spennende effekt.
 
Et tips er å ta planten ut av plastpotten, skylle av jorden og sette den i en vase eller glasspotte så røttene synes. Dette gir et naturlig og organisk uttrykk. Du kan også ta en avlegger som settes i vann, og som senere kan dyrkes fram til en ny plante. Spør gjerne i butikken hvordan du skal gå fram og hvilke planter som egner seg best. Et annet alternativ er å kjøpe Monstera blader eller annet snittgrønt som kan settes rett i vasen.
 
1 års kvalitetsgaranti på grønne planter
Grønne planter er veldig holdbare, så med litt enkelt stell kan du ha glede av plantene dine i lang tid. Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi ett års kvalitetsgaranti på grønne planter, og vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.
 
Akkurat nå har Mester Grønn opptil 50 % på et stort utvalg grønne planter, så da har du en ekstra god grunn til å fylle opp huset med grønn glede. Tilbudet gjelder merkede varer ut uke 6.