Tangensenter_neg_OK
 10-20 (09-18) 
Meny: 08-21 (09-20) 
Avvikende åpningstider
 10-20 (09-18) 
Meny: 08-21 (09-20) 
Avvikende åpningstider

Damenes aften - 30. september

Se hva den herlige kvelden vil inneholde og sikre deg din billett!


Trendbutikkene på Tangen Senter og Taste Restaurant ønsker velkommen til en herlig kveld med presentasjon av høstens trender, deilig mat, premier og levende musikk.
Ved ankomst kl.19:00 vil du få servert et glass med bobler, og trendvisningen starter ca. kl.1915. Du vil få servert hovedrett og dessert*. Utover kvelden vil du ha muligheten til å vinne flotte premier, og levende musikk bidrar til god stemning.
Som en ekstra bonus vil du få et kupongbevis på at du kan handle til spesielt hyggelige rabatter i motebutikkene på senteret (i løpet av den etterfølgende fredagen og lørdagen 1. og 2. oktober).
 
Pris per person er kr. 300,- og billetten må kjøpes innen fredag 24. september – via Vipps til Taste Restaurant. Scann QR-koden eller bruk Vipps-nummeret som du ser på bildet. Det er viktig at du merker Vipps-betalingen med «Damenes Aften» + navn og mobilnummeret ditt.
Det er maks 60 plasser - og nå er det kun 20 plasser igjen. Så her gjelder det å være rask dersom du vil sikre deg DIN billett! **

Vi gleder oss til en herlig aften med deg – og kanskje en venninne, din mor/datter eller kommer hele jentegjengen/dameklubben?! Velkommen alle sammen!

* Når arrangementet nærmer seg vil alle som har bestilt billett, få nærmere info om mat. Hva du skal drikke til, bestemmer/betaler du selv.
** Dersom du skulle være uheldig, og betale men ikke være blant de 20 som får en av de siste billettene, vil innbetalt beløp bli refundert.